ARMA 3 / A2 OPERATION ARROWHEAD / ARMA2 / Serwery: artur_PL

Administrator forum: Artur Dębski Skype: arturdebski Steam: arturdebski Serwery artur-PL - Gracze - Mody - Mapy - Sprzęt do grania
Teraz jest Pn mar 18, 2019 8:33 pm

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Regulamin działu


1.Absolutny zakaz pisania wielkimi literami - użytkownik dostaje ostrzeżenie
2.Absolutny zakaz kolorowania tekstu - użytkownik dostaje ostrzeżenie
3.W tematach sporów wypowiadają się tylko zainteresowani ewentualnie na prośbę bezpośredni świadkowie obecni wtedy na serwerze.
4.Absolutnie zakazane jest "podgrzewanie" atmosfery w sprawach sporów przez osoby nie uczestniczące w sporze - użytkownik dostaje ostrzeżenie
5.Za obrażane innych nakładana jest blokada konta
6.Zakaz używania wulgaryzmów - użytkownik dostaje ostrzeżenie
7.Trzecie ostrzeżenie skutkuje blokadą konta



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: So lut 17, 2018 4:34 pm 
Offline

Dołączył(a): So kwi 16, 2016 9:19 am
Posty: 17
Lokalizacja: Gdańsk
Witam. Czy możliwe byłoby zezwolić na używanie modów typu:
- CBA 3
- outlaw magrepack (pozwala na wypełnianie pustych magazynków)

Oraz modów ulepszających dźwięk:
- DynaSound 2
- Enhanced Soundscape
- JSRS SOUNDMOD
- Blastcore Phoenix 2

Te modyfikacje nie dodają nic nowego, tylko ulepszają niektóre aspekty gry.
Jeśli chodzi o mody na dźwięk, to oczywiście gramy z 1 uruchomionym modem (np. 2 jednocześnie mogą sprawić problemy).

_________________
Pozdrawiam,
Kacper


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So lut 17, 2018 6:56 pm 
Offline

Dołączył(a): So kwi 16, 2016 9:19 am
Posty: 17
Lokalizacja: Gdańsk
Nie chodzi mi oczywiście o to, żeby wszyscy gracze instalowali tego moda. W plikach serwera, a dokładniej w folderze "Keys" czy jakoś tak, można dodać opcjonalne mody.
Ponieważ wyżej wymienione mody są opcjonalne, wystarczy że np. doda się w zakładce mapy i gdzieś na forum listę tych modów i jak ktoś chce to je sobie zainstaluje.

Link do JSRS: http://www.armaholic.com/page.php?id=32317

Po prostu trzeba znaleść plik z rozszerzeniem .bikey i wsadzić go do folderu "Keys".

_________________
Pozdrawiam,
Kacper


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr lut 21, 2018 7:18 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt sie 28, 2015 4:22 pm
Posty: 70
Co do uzupełniania magazynków, to w misji jest skrypt, który służy właśnie do tego, więc nie rozumiem po co komu do tego osobny mod (który swoją drogą jest tym samym co skrypt, nawet autor jest ten sam).

A co do modów dodających estetykę, to nie zawsze tak jest niczego nie zmieniają, kiedyś grałem na tym serwerze z włączonym Blastcore i ten niby tylko estetyczny mod sprawiał że samochód inaczej się zachowywał, także tego...

_________________
Jestem ekspertem od wszelkich mechanik w Armie.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL