Jak zwykle bez podstawy, to podam: - dzień przed banem wyzywałeś gracza, nie dostałeś nawet kicka, mimo że Jaro narzekał że ostro było z wyzwiskami i powinien być ban - dzień następny podpinałeś amunicyjny do Marida tylko napisałem żeby tego nie robić, nawet nie napisałeś że ok nie wiedziałem, tylko sobie pojechałeś graczy nie było z innych teamów to nie kickowałem/banowałem - grałeś razem z kimś z BLUFOR będąc w OPFOR co jest zakazane, brak kicka/bana, tylko napisałem bo zaraz restart miał być żeby wybrać stronę i jak macie grać to jeden team, a nie każdy w innym - lotniskowiec tu pomogliśmy zrobić misje na odrzutowiec a w zasadzie wybiliśmy wszystkie AI, sprzedałeś go, widziałeś że stawiamy miny i kupiłeś drona mimo ostrzeżenia że są miny, seria wyzwisk ban nawet nie na 24h wcześniej został zdjęty - wracasz z bana, przechodzisz po teamach BLU/IDFOR szukasz żeby ktoś dodał do grupy na zielonych bo zieloni przejmowali punkty, nikt nie dodał to wchodzisz na OPFOR i piszesz Jaro przejmij Rogain (bo po co samemu jak hajs wpada bez ryzyka), Jaro pisze żebyś wy....., i wracał do zielonych to ban za wyzwiska + zmiany teamu + vote, głównie za zmiany teamu bo to jak granie z ESP/markerami ban na 24h z resztą już dawno zdjęty, ale następny będzie +2 zaległe dni jak ciężko przeczytać regulamin i późnej strzelać maski na forum Dindu Nuffin
|